Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Groothandel voor inbouwspots

Groothandel voor inbouwspots

Inbouwspots

LuxeLED is hét merk waar u naar op zoek bent als het gaat om inbouwspots. LuxeLED levert diverse soorten inbouwspots. Onze producten zijn te verkrijgen via groothandels zoals LED Service Twente. Voor installateurs is hoge kwaliteit en snelle levering van groot belang.

Kantelbare inbouwspots met GU10 fitting

Kantelbare inbouwspots met GU10 fitting kunnen wij snel uit voorraad leveren. Onze kantelbare inbouwspots die geschikt zijn voor LED spots met GU10 fitting, worden standaard door ons geleverd met een GU10 fitting. Inbouwspots zijn verkrijgbaar in het zwart, RVS en wit. De buitenmaat van onze inbouwspots is 92mm. Gezien de zaagmaat/boorgat slechts 68mm is, is er een brede ring die het stucwerk afdekt, hierdoor levert u bij uw klant altijd strak afgewerkte inbouwspots af. Onze inbouwspots zijn zéér aantrekkelijk geprijsd. Onze prijzen zijn uitsluitend op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Platte LED spots voor badkamer en huis

Is de inbouwhoogte minimaal maar wenst de klant toch inbouwspots? Dan hebben wij de oplossing! Wij leveren platte inbouwspots die direct op 230V aan te sluiten zijn zonder trafo, uniek! De inbouwhoogte is slechts 23mm! Daarnaast hebben deze spots een IP waarde van 54. Met IP54 is deze spot ook geschikt voor de badkamer en overkappingen. De spot is net als onze conventionele inbouwspots kantelbaar. Ook is de spot dimbaar d.m.v. een LED dimmer. Het boorgat van deze spot is 75mm met een buitenmaat van 82mm.

Snelle levering

Inbouwspots nodig voor uw klus? De producten van LuxeLED worden razendsnel geleverd. Vandaag besteld is morgen thuis! Bent u als professional actief in de regio Twente of bevindt het project zich in deze regio? Dan is levering dezelfde dag zelfs mogelijk!

Ontvang een gratis demo

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij overtuigen u graag van onze kwaliteit. Om deze reden is het voor u als professional mogelijk om gratis een demo te ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *