Ga naar de inhoud
Home » Blog » Dunne LED inbouwspot met minimale inbouwhoogte!

Dunne LED inbouwspot met minimale inbouwhoogte!

  • door

U dient LED inbouwspots te plaatsen in een plafond, maar de inbouwhoogte is beperkt. Al snel wordt er gezegd dat het inbouwen van spots dan niet mogelijk is. Echter biedt LuxeLED hier de oplossing: LED inbouwspot met een inbouwhoogte van slechts 23 mm! Zie: LED Inbouwspot.

Lage inbouwhoogte en direct op 230V!

Hoewel veel vergelijkbare spots met soortgelijke hoogte via trafo’s werken, werkt de LuxeLED LED inbouwspot direct op 230V. Om aan te geven wat de mogelijkheden zijn van deze inbouwspot, deze inbouwspot past in een plafond dat bestaat uit gipsplaat wat direct is bevestigd op de verdiepingsvloer d.m.v. panlatten. Convetionele inbouwspots hebben al snel een inbouwhoogte nodig van zo’n 7 cm.

De voordelen van de LuxeLED LED inbouwspot op een rij

Zoals hierboven benoemd is de inbouwhoogte van deze spot uniek te noemen. Verder is het niet nodig hebben van een trafo ook een extra luxe. Trafo’s kunnen namelijk snel kapot gaan en zijn vervolgens lastig te vervangen. Doordat een trafo overbodig is, is de inbouwspot direct op 230V aan te sluiten. De LED inbouwspot wordt standaard geleverd in 2700K. 2700K is een prettige warm witte lichtkleur wat past in ieder interieur. Doordat de spot beschikt over een IP54 klasse is deze spot breed toepasbaar, waaronder in de badkamer. De mogelijkheden van de spot zijn dus eindeloos. Tot slot is de spot kantelbaar waardoor objecten aan de wand ook prima uit te lichten zijn door middel van deze spot.

Bijpassende dimmers

De LED spot beschikt ook over de mogelijkheid om de lamp te dimmen. Mocht u op zoek zijn naar een bijpassende LED dimmer, dan helpen wij u graag verder. Zo leveren wij o.a. LED pulsdimmers en LED draaidimmers uit voorraad.

Uitsluitend voor professionals

LuxeLED is groothandel voor installateurs en wederverkopers. Voor particulieren is het dus helaas niet mogelijk om onze producten rechtstreeks te bestellen. Wanneer u op zoek bent naar een wederverkoper bij u in de buurt, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *